Logo Zwartewaterland
Beheersverordening ‘Bedrijventerrein Meppelerdiep’, Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat de gemeenteraad van Zwartewaterland op 25 april 2013 heeft besloten de beheersverordening ‘Bedrijventerrein Meppelerdiep’ gewijzigd vast te stellen ten opzichte van de conceptbeheersverordening. De wijzigingen betreffen aanpassingen van de regelingen voor waterkeringen en gasleidingen. Een uitgebreidere toelichting op de wijzigingen is terug te vinden in de Nota van inspraak bij de beheersverordening.

Beheersverordening ‘Bedrijventerrein Meppelerdiep’ is bedoeld om het planologisch-juridisch kader voor bedrijventerrein Kranerweerd/Meppelerdiep te actualiseren. De Wet ruimtelijke ordening schrijft voor dat dit in ieder geval elke tien jaar moet gebeuren. Met de beheersverordening wordt de bestaande situatie vastgelegd. Onder de bestaande situatie worden ook de ruimtelijke mogelijkheden begrepen die het bestemmingsplan ‘Meppelerdiep’ bood.

De beheersverordening treedt in werking op de dag na deze bekendmaking. Het document kan worden ingezien in het gemeentehuis in Hasselt, Telvorenstraat 2. Het gemeentehuis is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 geopend. ’s Middags kunt u hier op afspraak terecht. Ook is de beheersverordening in te zien op de website van de gemeente, www.zwartewaterland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl . Het planidentificatienummer van de verordening is: NL.IMRO.1896.BV0001-VG01 .

Naar boven