Logo Noord-Beveland
Ontwerpbestemmingsplan Winkelcentrum Kamperland, Noord-Beveland

Burgemeester en wethouders van Noord-Beveland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Het ontwerpbestemmingsplan “Winkelcentrum Kamperland” ligt ter inzage vanaf maandag 13 mei tot en met maandag 24 juni 2013.

Het plan

Het plangebied omvat het gebied rond de C1000-supermarkt alsmede het winkelgebied bij de kruising Noordstraat-Veerweg. Het plan voorziet in de realisatie van een nieuw winkelcentrum bij de C1000-supermarkt aan de Ruiterplaatweg. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1695.BPwinkelcentrumKld-ON01 .

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien op het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Wissenkerke. Tevens is het plan in te zien op de websites www.noord-beveland.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 28 mei 2013 wordt een informatie-/inloopavond georganiseerd in Dorpshuis Casembroot, Alexiaplein 3, Kamperland. Tussen 19.30 en 21.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen.

Uw mening

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Noord-Beveland, Postbus 3, 4490 AA Wissenkerke. Indien u mondeling een zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid&Projecten, telefoon (0113) 377 377.

Naar boven