Logo Medemblik
Ontwerp projectbesluit/bouwvergunning ‘Paardenbak Kleingouw 216 te Andijk’, Medemblik

Projectbesluit (art. 3.10 Wet ruimtelijke ordening -oud)

De gemeenteraad van Medemblik maakt bekend dat hij het voornemen heeft om een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (oud) te nemen om het realiseren van een paardenbak mogelijk te maken op het perceel Kleingouw 216 te Andijk.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van KCC Ruimte in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Een digitale versie van het ontwerp projectbesluit is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl . en www.medemblik.nl .

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder een schriftelijke zienswijze tegen het voorgenomen besluit naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 45, 1687 ZG Wognum. De zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. U kunt hiervoor contact opnemen met één van de medewerkers van KCC Ruimte, tel: (0229) 85 60 00. Nadrukkelijk wordt erop gewezen dat een zienswijze niet per e-mail kan worden ingediend.

Naar boven