Logo Hattem
Ontwerpbestemmingsplan Netelhorst, Hattem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Netelhorst met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van woensdag 8 mei ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Netelhorst voorziet in de actualisering van het planologische regime van het bedrijventerrein Netelhorst aan de Hilsdijk te Hattem.

Inzagetermijn

Het bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 8 mei, gedurende zes weken, voor een ieder ter inzage in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening & Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 12:30 uur en op woensdagen ook van 13:30 uur tot 17.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.hattem.nl . De bestanden van het ontwerp bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/index onder “bronhouder” Hattem.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer M. ter Braak, telefoon (038)-443 16 16.

7 mei 2013,

Het college van de gemeente Hattem

Naar boven