Logo Stede Broec
Vaststelling Beheersverordening Stede Broec-Noord, Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.38, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat in het kader van de actualisering de gemeenteraad in de raadsvergadering van 25 april 2013 de beheersverordening “Stede Broec-Noord” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Plangebied

De contour van Stede Broec-Noord is als volgt:

Noord: Drechterlandse weg;

West: Verlengde Raadhuislaan;

Zuid: Spoorlijn;

Oost: Veilingweg.

Ook zijn Noordertogt en Zuidervoert opgenomen in het plan

In de beheersverordening wordt het beheer van het gebied in overeenstemming met het bestaande feitelijke of planologisch toelaatbare gebruik geregeld. Onderhavige beheersverordening maakt geen nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen mogelijk die planologisch nog niet waren toegestaan.

De beheersverordening treedt de dag na publicatie in werking. Ze ligt vanaf die dag gedurende openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec op de afdeling VROM BOUWEN, De Middend 2, Bovenkarspel.

Tevens is de vastgestelde beheersverordening te raadplegen op de website van de gemeente en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.Bvstedebroecnoord-VG01

Het is niet mogelijk om beroep dan wel bezwaar aan te tekenen tegen de beheersverordening (artikel 8.2 van de Algemene wet bestuursrecht sluit dat expliciet uit).

Op het tijdstip van inwerkingtreding van de beheersverordening voor het gebied Stede Broec-Noord waarvoor een bestemmingsplan geldt, vervalt het bestemmingsplan voor zover het op dat gebied betrekking heeft.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling VROM/BOUWEN (telefoon 0228- 510111).

Naar boven