Logo Zeist
Bestemmingsplan ‘Odijkerweg e.o.’, Zeist

Bekendmaking

De gemeente Zeist werkt aan het nieuwe bestemmingsplan ‘Odijkerweg e.o.’. Het ontwerpplan is opgesteld. Het plan heeft betrekking op twee kleinere gebieden langs de Kwekerijlaan en langs de Odijkerweg nabij het station. Doel van het plan is om voor deze gronden tijdig een actueel bestemmingsplan vast te stellen. Dit plan voorziet dan ook niet in nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen: een conserverend plan.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan (identificatie NL.IMRO.0355.BPOdijkerwegeo-OW01) met de daarop betrekking hebbende stukken ligt vanaf donderdag 17 januari tot en met woensdag 27 februari 2013 ter inzage in de Publiekshal van de Gemeente Zeist. Alle stukken zijn ook digitaal in te zien op www.zeist.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat de stukken ter inzage liggen, kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar Gemeente Zeist, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 030. Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt.

Vervolg

Na de ter inzage legging zullen de ingediende zienswijzen worden gebundeld en voorzien van een gemeentelijke reactie. Het ontwerpbestemmingsplan kan op basis daarvan aangepast worden, waarna de gemeenteraad over de vaststelling ervan zal beslissen. Dat besluit wordt gepubliceerd, waarna de beroepstermijn volgt. In principe staat beroep alleen open voor hen, die een zienswijze hebben ingediend.

Naar boven