Logo Wijdemeren
Ontwerpbesluit wijziging bestemmingsplan Loosdrecht Landelijk Gebied Noordoost perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 84, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij voornemens zijn om het bestemmingsplan Loosdrecht Landelijk Gebied Noordoost, voor zover dit betrekking heeft op het perceel Nieuw-Loosdrechtsedijk 84 te Loosdrecht, overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening te wijzigen. De geldende bestemming agrarisch gebied met natuur- en landschapswaarden zal, in verband met bedrijfsbeëindiging, worden gewijzigd in wonen met daaraan ondergeschikt agrarische nevenactiviteiten bij wijze van hobby.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 13 mei 2013 gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Rading 1 te Loosdrecht. Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken kunnen tevens worden ingezien op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl/terinzage .

Gedurende bovengenoemde termijn van tervisielegging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken bij:

Burgemeester en wethouders

Postbus 190

1230 AD Loosdrecht

Tevens kunnen gedurende bovengenoemde termijn door een ieder een mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer: (035) 65 59 557. De inspraakprocedure is afgerond.

Naar boven