Logo Vlissingen
Vergunningverlening Boulevard Evertsen 9, Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor:

  • 1. Het bouwen van een horecabedrijf en het verplaatsen van een kunstwerk aan de Boulevard Evertsen 9 (zeezijde);

De beschikking is ten opzichte van het ontwerp niet gewijzigd.

De vergunning met de bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 2 mei 2013 tot en met 12 juni 2013 ter inzage in de hal van het stadhuis en is te raadplegen op www.vlissingen.nl .

Tegen deze vergunning kan gedurende 6 weken na de datum van de vergunning (24 april 2013) beroep worden ingesteld bij de rechtbank Middelburg door:

  • Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • Adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking;

Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Middelburg.

Deze vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Indien er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de vergunning niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Vlissingen, 1 mei 2013

Burgemeester en wethouders van Vlissingen.

Naar boven