Logo
Bekendmaking voornemen voorbereiding inpassingsplan N348 Jodendijk-Scheuterdijk, Gelderland

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening maken Gedeputeerde Staten van Gelderland bekend dat zij voornemens zijn een inpassingsplan voor te bereiden voor de reconstructie van de kruising N348 Jodendijk-Scheuterdijk. Het inpassingsplan voorziet in de volgende aanpassingen:

  • De aansluiting van de Jodendijk op de N348 wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor fietsverkeer blijft deze aansluiting open;

  • Om de oversteekbaarheid van de N348 voor fietsers ter hoogte van de Jodendijk te verbeteren, wordt een middengeleider aangelegd, zodat het fietsverkeer in twee etappes kan oversteken;

  • Het verkeer van de Scheuterdijk wordt via een parallelweg ten oosten van de N348 geleid naar de rotonde waar de rondweg Zutphen-Eefde op aansluit. Hierdoor vervalt de aansluiting van de Scheuterdijk op de N348 op de huidige locatie.

Ten aanzien van dit voornemen worden op dit moment geen stukken ter inzage gelegd, kunnen op dit moment geen zienswijzen worden ingediend en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen.

Te zijner tijd zal een voorontwerp inpassingsplan bekend worden gemaakt (circa 2e of 3e kwartaal 2013). Dit voorontwerp inpassingsplan wordt verzonden aan meerdere onafhankelijke instanties voor advies. Daarna zal een ontwerp inpassingsplan ter inzage worden gelegd (circa 4e kwartaal 2013). In die periode is het mogelijk om te reageren op het plan. In één of meerdere dag-, nieuws-, of huis aan huisbladen zal worden aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren.

Gedeputeerde Staten van Gelderland

Naar boven