Logo Hardinxveld-Giessendam
Inspraak beheersverordening ‘IJzergieterij’, Hardinxveld-Giessendam

Burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maken op grond van de inspraakverordening bekend dat het ontwerp van de beheersverordening “IJzergieterij” vanaf donderdag 9 mei 2013 ter inzage ligt.

Ontwerp-beheersverordening

De beheersverordening legt de bestaande bestemmingen en de bestaande planologische mogelijkheden voor het plangebied vast. Dit in afwachting van de plannen die in voorbereiding zijn voor de herstructurering van een deel van het plangebied. Hiervoor zal te zijner tijd een afzonderlijke planologische procedure worden gevoerd.

Het gebied waarop de beheersverordening betrekking heeft is gelegen tussen de Rivierdijk, de rioolwaterzuiveringsinstallatie langs de Rivierdijk en De Beneden Merwede.

Ontwerp ligt tot en met donderdag 6 juni 2013 ter inzage

De ontwerp-beheersverordening ligt met ingang van donderdag 9 mei 2013 tot en met donderdag 6 juni 2103 ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam. De ontwerp-beheersverordening is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl . Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0523.BV2013IJZERGIETERY-DO01

Uw reactie schriftelijk of mondeling indienen

Ingezetenen van de gemeente Hardinxveld-Giessendam en belanghebbenden kunnen gedurende de hiervoor genoemde periode:

  • een schriftelijke reactie zenden aan het college van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam;

  • een mondelinge reactie indienen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer G.J. Nieuwland of de heer G. Nieuwenhuis van de afdeling Beleid, Ontwikkeling en Ondersteuning via telefoonnummer (14 0184).

Na afloop van de inspraaktermijn zullen de inspraakreacties worden samengevat in een inspraakverslag en voorzien worden van een gemeentelijke reactie. Dit inspraakverslag zal samen met de ontwerp-beheersverordening voorgelegd worden aan de gemeenteraad ter vaststelling.

Tegen de vastgestelde beheersverordening staat geen bezwaar of beroep open.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de hiervoor genoemde contactpersonen.

Naar boven