Logo Roosendaal
Kennisgeving voorbereidingsbeslissing Mer-beoordeling, melkrundveehouderij Herelsestraat 174 te Heerle, Roosendaal

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij conform artikel 7.16 van de Wet milieubeheer een aanmeldingsnotitie heeft ontvangen van M.C.M. Oonincx voor de aanpassing van een melkrundveehouderij gelegen aan de Herelsestraat 174 te Heerle.

De aanmeldingsnotitie is ingediend in verband met een geplande uitbreiding van de inrichting en tevens om te voldoen aan het Besluit ammoniakemissie huisvesting veehouderij en daarmee aan de beste beschikbare technieken (BBT).

Naar aanleiding van de aanmeldingsnotitie heeft het college van Burgemeester en wethouders besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld.

Ter inzage

De aanmeldingsnotitie, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor, Stadserf 1, te Roosendaal. De publieksbalie is geopend op maandag van 8.00 uur tot 14.00 uur, dinsdag van 8.00 uur tot 19.30 uur, woensdag van 8.00 uur tot 16.00 uur, donderdag van 8.00 uur tot 19.30 uur en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Bezwaar

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is de beoordeling een voorbereidingsbeslissing voor de aanvraag om een omgevingsvergunning. Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan geen bezwaar worden gemaakt.

In een later stadium kan worden gereageerd over het (ontwerp)besluit op de aanvraag om de omgevingsvergunning. Daarbij kunt u uw eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beslissing om een omgevingsvergunning worden betrokken.

College van burgemeester en wethouders van Roosendaal

3 mei 2013

Naar boven