Logo Heemskerk
Vaststelling bestemmingsplannen Centrum Heemskerk en Jan van Polanenstraat, Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 25 april 2013 heeft besloten om de volgende bestemmingsplannen vast te stellen:

Bestemmingsplan Centrum Heemskerk

Het nieuwe bestemmingsplan Centrum Heemskerk met nummer NL.IMRO.0396.BPhkcentrum2010-VA01 maakt onderdeel uit van de actualisering van de bestemmingsplannen en betreft het centrum van Heemskerk en de woongebieden die binnen de ‘binnenring’ liggen. Mede naar aanleiding van de ingediende zienswijzen is de verbeelding op onderdelen aangepast.

Bestemmingsplan Jan van Polanenstraat

Het bestemmingsplan Jan van Polanenstraat met nummer NL.IMRO.0396.BPjanpolanen2013-VA01 betreft fase 1 van het project Simon van Haerlemstraat en is een van herstructureringslocaties die is opgenomen in de samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Heemskerk en WOONopMAAT. Tegen het bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Inzage

Vanaf 3 mei 2013 liggen de raadsbesluiten, de bestemmingsplannen en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of via de websites www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl .

Bezwaar

Tegen de besluiten tot vaststelling van de bestemmingsplannen kan gedurende zes weken vanaf 3 mei 2013 bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Nadere inlichtingen: telefoonnummer 14 0251 of via de website www.heemskerk.nl .

Naar boven