Logo Binnenmaas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Maasdamsedijk 19 in Puttershoek’ en anterieure overeenkomst, Binnenmaas

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Maasdamsedijk 19 Puttershoek’ vanaf 6 mei 2013 voor een periode van 6 weken ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een woning mogelijk, tegen inruil van de bij het perceel behorende ligplaats.

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het verkrijgen van een nadere toelichting op het ontwerpbestemmingsplan of het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw K. van Gammeren-Rosmolen van de Afdeling Ruimte en Groen via telefoonnummer 078-6334605.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken bekend dat zij op 10 april 2013 op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening een anterieure overeenkomst hebben gesloten met ... In de anterieure overeenkomst worden de wederzijdse verplichtingen en het verhalen van de kosten van het plan vastgelegd.

Een zakelijke beschrijving van deze anterieure overeenkomst ligt vanaf 6 mei 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis aan de Sportlaan 22 in Maasdam. Het document is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website. Het indienen van zienswijzen of bezwaar tegen de anterieure overeenkomst is niet mogelijk.

Voor meer informatie met betrekking tot de anterieure overeenkomst kunt u contact opnemen met mevrouw M. Filak van de Afdeling Ruimte en Groen via telefoonnummer 078-6334511.

Binnenmaas, 3 mei 2013

Naar boven