Logo Teylingen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’, Teylingen

Naam plan: Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat

Digitale naam plan: NL.IMRO.1525.BP2012TEY02004-0401

De gemeenteraad van Teylingen heeft op 21 maart 2013 het bestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’ gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat ter inzage heeft gelegen. Het bestemmingsplan vormt het juridische en planologische kader voor de realisatie van een milieustraat en tevens voorziet dit bestemmingsplan in de mogelijkheid het bestaande gebouw van de gemeentewerf te vergroten indien daar in de toekomst behoefte aan is. Het plangebied ligt aan de Nijverheidsweg in Voorhout.

Ter inzage

Het raadsbesluit met het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’, de Nota van beantwoording zienswijzen en separate bijlage liggen van donderdag 2 mei tot en met woensdag 12 juni 2013 ter inzage bij het contactcentrum in het gemeentekantoor aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim.

De wijzigingen ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan

De wijzigingen die zijn doorgevoerd hebben betrekking op:

  • de archeologie waardebepaling op de plankaart en de regels

  • het aanpassen van paragraaf ‘ecologie’ in de toelichting van het bestemmingsplan

  • het toevoegen van een ontheffing op grond van de Flora en Faunawet aan de separate bijlage van het bestemmingsplan.

Inzien bestemmingsplan

De digitale versie van het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl . Op www.teylingen.nl onder de rubriek Ondernemen – (Bestemmings)Plannen en projecten – Teylingen – ‘Vastgesteld bestemmingsplan Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’ vindt u een link naar het digitale bestemmingsplan. Daarnaast vindt u er een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het bestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Van donderdag 2 mei tot en met woensdag 12 juni 2013 is het instellen van beroep mogelijk voor:

  • Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding gemeentewerf Voorhout met milieustraat’ naar voren hebben gebracht;

  • Belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • Iedere belanghebbende wat betreft de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het vaststellingsbesluit treedt op donderdag 13 juni 2013 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Ron van der Geest via telefoonnummer 14 0252 of via e-mail r.vandergeest@teylingen.nl

Naar boven