Logo Leidschendam-Voorburg
Ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning ‘Westeinde’, Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat zij voornemens zijn geen toepassing te geven aan artikel 2.1, eerste lid, sub c, juncto artikel 2.12, eerste lid, sub a. onder 3º, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en niet wensen af te wijken van het bestemmingsplan “Westeinde” inzake het wijzigen van de bestemming van het terrein (bedrijfsdoeleinden naar woondoeleinden) op het perceel kadastraal bekend gemeente Voorburg, plaatselijk gemerkt Westeinde 132 C en 132 D in Voorburg.

De aanvraag met het ontwerpbesluit weigering en bijbehorende stukken ligt met ingang van vrijdag 26 april 2013 zes weken terinzage bij het Servicecentrum van het gemeentehuis aan de Koningin Wilhelminalaan 2 te Leidschendam. Tijdens de terinzagetermijn kan eenieder een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Zienswijze

Tijdens de terinzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg. Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, Postbus 905, 2270 AX Voorburg. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R. Frijlink, tel: 14 070.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven