Logo West Maas en Waal
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Beneden-Leeuwen, Het Leeuwse Veld fase 1’, West Maas en Waal

Dit uitwerkingsplan is bedoeld om de realisatie van een deel (fase 1) van de nieuwe woonwijk “Het Leeuwse Veld” gelegen aan de zuidzijde van Beneden-Leeuwen mogelijk te maken. Voorliggend plan is een uitwering van het moederplan “Beneden-Leeuwen, Het Leeuwse Veld”. Dit uitwerkingsplan heeft betrekking op het oostelijk deel, gelegen tussen de Van Heemstraweg en Het Speelse Veld, waar maximaal 300 woningen gerealiseerd mogen worden.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 2 mei 2013 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij het college.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw N. Straatman van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Het plan is tijdens de inzage termijn tevens digitaal in te zien via www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-Leven/Bouwen-en-Wonen/Ruimtelijke-plannen/Uitwerkingsplannen/BenedenLeeuwen-Het-Leeuwse-Veld-fase-1.htm

Beneden-Leeuwen, 1 mei 2013

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven