Logo Noord-Brabant
Kennisgeving wijziging verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 2, Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 19 maart de Wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 2 vastgesteld.

Inhoud van de wijzigingsregeling

De Wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 2 betreft een aantal actualisaties en correcties van het kaartmateriaal, doorgevoerd op basis van geldende en/of vastgestelde bestemmingsplannen.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijziging en de daarbij behorende stukken vanaf 1 mei 2013 raadplegen en downloaden via de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen. Het plan is hier te vinden met het volgende identificatienummer: NL.IMRO.9930.wijzvr12kaarten2-va01.Via de volgende link komt u rechtstreeks uit bij de wijziging: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.9930.wijzvr12kaarten2-va01. Ook ligt de wijzigingsregeling met de daarbij behorende stukken met ingang van die datum tijdens openingstijden ter inzage op het Provinciehuis en alle gemeentehuizen in Noord-Brabant.

Inwerkingtreding

De wijziging treedt met ingang van 2 mei 2013 in werking.

Geen mogelijkheid van beroep

In verband met het bepaalde in artikel 8:2, onder a, van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen het besluit tot vaststelling van de wijziging geen beroep worden ingesteld.

’s-Hertogenbosch, mei 2013

Naar boven