Logo Hof van Twente
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Hof van Twente, herziening Kanaaldijk 44 en Bentelosestraat 81’ te Ambt Delden, Hof van Twente

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van

artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 januari 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan"Buitengebied Hof van Twente, herziening Kanaaldijk 44 en Bentelosestraat 81".

In het kader van de Rood voor Roodregeling worden op drie locaties in het buitengebied

van de gemeente Hof van Twente vrijkomende agrarische (voormalige) agrarische bedrijfsgebouwen gesloopt. Door deze sloop wordt voorkomen dat deze bebouwing leeg komt te staan en verpaupert. Ter compensatie mogen twee nieuwe woningen worden opgericht. Eén woning wordt opgericht op de locatie Kanaaldijk 44 en de andere woning

op de locatie Bentelosestraat 81. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken is dit bestemmingsplan opgesteld.

Het ontwerp-bestemmingsplan is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://hofvantwente.gemgids.nl/gemdesk/imro/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.1735.ADxTwickelrvr-OP10.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak)

zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

Ontwerp-beeldkwaliteitsplan"Aanvulling op welstandsnota Rood voor Rood Twickel".

Naast het ontwerp-bestemmingsplan ligt ook het ontwerp-beeldkwaliteitsplan "Aanvulling op welstandsnota Rood voor Rood Twickel" met ingang van 17 januari 2013 gedurende zes weken ter inzage. Deze aanvulling op de welstandsnota omvat de voorwaarden voor de uitstraling van de twee te realiseren woningen.

Het ontwerp-beeldkwaliteitsplan ligt als bijlage bij het bestemmingsplan "Buitengebied Hof van Twente, herziening Kanaaldijk 44 en Bentelosestraat 81" ter inzage en is in te zien:

  • tijdens openingstijden in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor;

  • op onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’.

Het beeldkwaliteitsplan kunt u hier digitaal inzien. (website).

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan een ieder op grond van de gemeentelijke inspraakverordening schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze ten aanzien van het ontwerp-beeldkwaliteitsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

16 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente, J.H.A. Goudt, burgemeester.

G.S. Stam, secretaris.

Naar boven