Logo Nieuwegein
Projectomgevingsvergunning ‘Rietgors1’, Nieuwegein

De volgende verleende projectomgevingsvergunning ligt van 17 januari t/m 27 februari 2012 ter inzage bij de receptie, Stadsplein1:

Rietgors 1, transformatie kantoorpand naar woningen, kenmerk 257053.

U kunt deze besluiten ook inzien via de website van de gemeente Nieuwegein ( www.Nieuwegein.nl ) of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl , met IMRO-code NL.IMRO.0356.OVDO2012002-VA02 .

Beroep bij de Rechtbank Midden-Nederland

U kunt een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het beroep moet u indienen binnen een termijn van zes weken die aanvangt op de dag nadat de gemeente het besluit ter inzage heeft gelegd. Verder kunt u enkel beroep indienen als u tijdens de voorbereidingsprocedure tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend of kunt aantonen dat u hiertoe niet in staat bent geweest.

Om bezwaar of beroep in te stellen moet u belanghebbende zijn bij het betreffende besluit. Uw bezwaar- of beroepschrift bevat in ieder geval: uw naam en adres, de datum, de reden waarom u bezwaar of beroep indient en uw handtekening. Geef verder duidelijk aan om welk besluit het gaat, bijvoorbeeld door het meesturen van een afschrift van het besluit.

Let op: Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing, daarom kunnen na afloop van de beroepstermijn de beroepsgronden niet meer worden aangevuld.

Voorlopige voorziening

Wilt u de inwerkingtreding van de vergunning tijdelijk uitstellen? Dan kunt u een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als u ook bezwaar of beroep instelt. U doet dit verzoek bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Kosten

Aan het instellen van bezwaar zijn geen kosten verbonden. Aan het instellen van beroep en het verzoeken om een voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden. De griffie van de Rechtbank Midden-Nederland, tel: (030) 2233000 of www.rechtspraak.nl kan u hierover informeren.

Naar boven