Logo Voorst
Ontwerpomgevingsvergunningen Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) Rijksstraatweg 150 in Twello, gemeente Voorst

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Met ingang van 17 januari 2013 liggen met de bijbehorende stukken voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage de ontwerpomgevingsvergunningen eerste en tweede fase voor de Rijksstraatweg 150 in Twello (NL.IMRO.0285.20171-OW00).

De ontwerpomgevingsvergunningen, de ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, mevrouw M.M. Hulzink. Haar telefoonnummer is (0571) 27 98 45. De ontwerpomgevingsvergunningen, de ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Wonen, Bouwen en Ruimtelijke Ordening, Ruimtelijk plan raadplegen, Ruimtelijke plannen: ter inzage kunt u de stukken bekijken. Tevens kunnen de plannen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl geraadpleegd worden.

De ontwerpomgevingsvergunning eerste fase (activiteit Slopen) is aangevraagd voor het slopen van bijgebouwen en het gedeeltelijk slopen van het bestaande landhuis ten behoeve van renovatie aan de Rijksstraatweg 150 in Twello en de ontwerpomgevingsvergunning tweede fase (activiteit Bouwen, Veranderen van een monument, Kappen en RO (afwijken van het bestemmingsplan)) is aangevraagd voor het uitbreiden met nieuwbouw aan het landhuis en het renoveren van het landhuis ten behoeve van zorgwooneenheden met gezamenlijke huiskamers aan de Rijksstraatweg 150 in Twello. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om op grond van artikel 2.1 en 2.2 en artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wabo de vergunning te verlenen.

Gedurende de bovengenoemde periode kan iedereen zijn zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen omtrent de ontwerpomgevingsvergunningen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9000, 7390 HA Twello. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@voorst.nl. Vermeldt u daarbij dat het gaat om de ontwerpomgevingsvergunningen Rijksstraatweg 150 in Twello. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Twello, 16 januari 2013

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven