Logo Sluis
Ontwerp wijzigingsplan uitbreiding loods Paardenmarkt Aardenburg, Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat het ontwerp wijzigingsplan 'Van Overloop B.V. Paardenmarkt te Aardenburg', planidentificatie NL.IMRO.1714.wppaardenmarkt12-ON01 ter inzage ligt. Het plangebied van het ontwerp wijzigingsplan ligt tussen de Paardenmarkt en Kloosterpad, aangrenzend aan de huidige bedrijfsloodsen. Het wijzigingsplan maakt een uitbreiding met een loods ten behoeve van agrarische activiteiten mogelijk.

De betreffende stukken liggen vanaf 2 mei 2013 tot en met 12 juni 2013 voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. Het plan is ook beschikbaar op www.gemeentesluis.nl en op ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de periode van terinzagelegging kunt u een schriftelijke zienswijze indienen. Deze moeten worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis, ter attentie van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, Postbus 27, 4500 AA Oostburg. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken via het 6-cijferige telefoonnummer 140117.

Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

Sluis, 1 mei 2013

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, J. Suurmond, wnd. burgemeester

J. Dijkstra, secretaris

Naar boven