Logo Dalfsen
‘14e herziening bestemmingsplan Buitengebied Nieuwleusen, uitbreiding kerkgebouw Rehoboth’, Dalfsen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, de gemeenteraad van Dalfsen op 22 april 2013 het volgende bestemmingsplan heeft vastgesteld.

  • De “14e herziening bestemmingsplan Buitengebied Nieuwleusen, uitbreiding kerkgebouw Rehoboth”.

    In deze partiële herziening wordt de uitbreiding van het kerkgebouw aan de Meeleweg 41 in Nieuwleusen en de verplaatsing van de woning Meeleweg 43 mogelijk gemaakt. De woning wordt verplaatst in verband met de uitbreiding van het kerkgebouw. De uitbreiding van het kerkgebouw betreft de realisering van diverse gebruiksruimten.

Bij de vaststelling van het plan zijn geen wijzigingen aangebracht door de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpplan zoals deze ter inzage heeft gelegen.

Het vastgestelde bestemmingsplannen ligt met ingang van 2 mei 2013 tot en met 13 juni 2013 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Dalfsen en het servicepunt in Nieuwleusen.

Ook kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien op de gemeentelijke website www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl, met identificatienummer NL.IMRO.0148.BNlshz14-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Tijdens deze termijn kan een belanghebbende die redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 1 mei 2013

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven