Logo Groningen
Omgevingsvergunning voor realiseren demonstratiewindturbine 2B6 Eemshaven, Borkumkade, Groningen

Kennisgeving (ontwerp)beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij van plan zijn aan 2-B Energy Holding BV te Hengelo een omgevingsvergunning te verlenen:

Voor: het realiseren van een demonstratiewindturbine 2B6

Locatie: in de Eemshaven, aan de Borkumkade

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 6 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Uithuizen, Hoofdstraat-West 1. Tevens liggen de stukken gedurende deze periode elke werkdag tijdens kantooruren ter inzage in het Provinciehuis te Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4, Groningen.

De ontwerpbeschikking kan ook worden ingezien op www.provinciegroningen.nl

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzageligging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten, Afdeling Milieuvergunningen, Postbus 610, 9700 AP Groningen.

In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingediend. Hiervoor wordt gelegenheid geboden na telefonische afspraak met mw. J.W. van der Veen telefoonnummer 050 3164861.

Beroep

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend wanneer ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven