Logo Vlagtwedde
Bestemmingsplan ‘Buitengebied, wijziging agrarisch bouwvlak Molenkampweg 20/22 te Harpel’, Vlagtwedde

Ontwerpwijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro incl. vormvrije mer-beoordeling

Bestemmingsplan “Buitengebied, wijziging agrarisch bouwvlak Molenkampweg 20/22 te Harpel”

Burgemeester en wethouders van Vlagtwedde maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied, wijziging agrarisch bouwvlak Harpelerweg 20/22 te Harpel” en de bijbehorende vormvrije mer-beoordeling ter inzage liggen. Het plangebied betreft het perceel Harpelerweg 20/22 in Harpel. Doel van het wijzigingsplan is een -relatief geringe- uitbreiding van het agrarische bouwvlak aan de achterzijde om op die manier het oprichten van nieuwe bedrijfsbebouwing (melkveestal) mogelijk te maken.

Het ontwerpplan en de bijbehorende stukken liggen van 2 mei tot en met 12 juni 2013 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het wijzigingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden aan burgemeester en wethouders van Vlagtwedde, Postbus 14, 9550 AA Sellingen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0599 320220.

Wij maken u er op attent dat beroep tegen het definitieve wijzigingsbesluit alleen kan worden ingediend door belanghebbenden die tevens een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit dan wel door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet tot het indienen van een zienswijze in staat zijn geweest.

Naar boven