Logo Castricum
Ontwerpbestemmingsplan Sluisweg 7–7A te Akersloot, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Sluisweg 7-7A te Akersloot’ en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid voor het bouwplan. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit het perceel Sluisweg 7-7A en is gelegen op de hoek van de Startingerweg en de Sluisweg in Akersloot. Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van de agrarische bestemming naar twee woonbestemmingen: één woonbestemming in de voormalige bollenschuur (Sluisweg 7) en één woning na sloop van de bouwwerken (Sluisweg 7A).

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 2 mei t/m 12 juni 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op de www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.BPA11sluisweg7en7a-ON01 .

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Sluisweg 7-7A’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mw. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Burgemeester en wethouders van Castricum,

1 mei 2013.

Naar boven