Logo Rhenen
Vaststelling bestemmingsplan Veenweg 15 / Friesesteeg ong., Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 23 april 2013 het bestemmingsplan Veenweg 15 / Friesesteeg ong. heeft vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen wijzigingen doorgevoerd. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief het raadsbesluit en onderliggende stukken, ligt van vrijdag 3 mei 2013 tot en met vrijdag 14 juni 2013 voor een ieder ter inzage.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl (aanwezig maandag, dinsdag woensdag).

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen.

Het instellen van beroep kan van zaterdag 4 mei 2013 tot en met vrijdag 14 juni 2013 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op zaterdag 15 juni 2013, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Naar boven