Logo ’s-Hertogenbosch
Bouwen woongebouw met 33 appartementen, ’s-Hertogenbosch

Bekendmaking als bedoeld in art. 3: 12 Algemene Wet Bestuursrecht. Toepassing artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Crisis- en herstelwet is van toepassing

Bij het college is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend met de activiteiten:

  • 1. bouwen;

  • 2. strijdig gebruik voor gronden en/of bouwwerken met ruimtelijke ordening;

  • 3. uitweg.

Het betreft een project voor het bouwen van een woongebouw met 33 appartementen. Het betreft de locatie Churchillaan 69 A t/m F, 71 A t/m G, 73 A t/m G, 75 A t/m G en 77 A t/m G. Deze locatie is kadastraal bekend gemeente ‘s-Hertogenbosch, sectie K, nr. 3201.

Het bouwplan ligt in het bestemmingsplan ‘Kruiskamp-Schutskamp’. Het bouwplan is strijdig met dit bestemmingsplan maar is stedenbouwkundig acceptabel. Met toepassing van artikel 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht kan het college gemotiveerd met een goede ruimtelijke onderbouwing afwijken van het geldende bestemmingsplan.

Op 17 april 2013 is positief op de aanvraag beslist. Het college maakt bekend dat de omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing ‘Churchillaan 77’ met IDN:

NL.IMRO.0796.0002176-1401 en bijbehorende stukken en de aanvraag omgevingsvergunning, met ingang van 1 mei 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt in het Stadskantoor.

Tevens kunt u deze gegevens via internet raadplegen. Dit is mogelijk via de gemeentelijke website www.s-hertogenbosch.nl en via de landelijke website. Het raadplegen van de site is ook mogelijk in het Stadskantoor.

Beroep

De beschikking treedt na zes weken na de dag van bekendmaking in werking. Als u het met dit besluit niet eens bent, kunt u binnen zes weken na bekendmaking daarvan beroep instellen. Ik wijs u erop dat ook derde belanghebbenden tegen dit besluit beroep in kunnen stellen.

Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Sector Bestuursrechtspraak van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Tegelijkertijd met of na indiening van een beroepsschrift kan voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Als een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Algemene informatie Omgevingsloket

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 57 77 (omgevingsloket)

E-mail: omgevingsloket@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden omgevingsloket in het Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

's-Hertogenbosch, 26 april 2013

Naar boven