Logo Tytsjerksteradiel
Bekendmaking wijzigen en verbouwen Rijksmonument Schoolstraat 59 Burgum, Tytsjerksteradiel

Ontwerpbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tytsjerksteradiel maken bekend, dat zij voornemens zijn over te gaan tot het verlenen van een omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van:

  • 2013-0314 Burgum, Schoolstraat 59, Wijzigen en verbouwen Rijksmonument

De ontwerpbeschikking en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 25 april 2013 tot en met 6 juni 2013 tijdens kantooruren ter inzage op het gemeentehuis, Raadhuisweg 7 te Burgum.

Gemotiveerde zienswijzen kunnen door een ieder tot en met 6 juni 2013 schriftelijk bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tytsjerksteradiel, Postbus 3, 9250 AA te Burgum worden ingediend. Tevens bestaat de mogelijkheid een gemotiveerde zienswijze mondeling bekend te maken, waarvan een verslag zal worden gemaakt. Een afschrift van een dergelijke (schriftelijke) zienswijze zal worden verzonden aan de vergunninghouder. Degene die een zienswijze indient kan bij aparte brief verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Beroep tegen de definitieve beschikking kan te zijner tijd worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die (een) zienswijze(n) hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze(n) te hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking.

Naar boven