Logo Ede
Ontwerpbestemmingsplan 3e partiële herziening Peppelensteeg, gebouw de Kei, Ede

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ede, 3e partiële herziening Peppelensteeg, gebouw de Kei’, met nummer NL.IMRO.0228.BP2012PEPP0002-0201 , en de daarbij behorende stukken van donderdag 25 april tot en met woensdag 5 juni 2013 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. De balie is op de volgende momenten geopend:

  • maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur;

  • maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur, alleen op afspraak;

  • elke eerste woensdag van de maand van 17.00 tot 19.00 uur.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl . Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het bestemmingsplan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Gebied en gevolg

Het plangebied maakt deel uit van Sportpark Peppelensteeg, gelegen tussen de wijk Veldhuizen en het Bedrijventerrein Frankeneng. Op het sportpark bevinden zich sportvelden met clubgebouwen en al dan niet overdekte sportvoorzieningen, parkeerplaatsen en ook het verenigingsgebouw “De Kei”.

Stichting Grote Zaal “De Kei” exploiteert aan de Peppelensteeg 12 te Ede een verenigingsgebouw. Daarvan maken hoofdzakelijk de (Edese) Harmonie en de Christelijke Showkorpsen Irene gebruik. Van tijd tot tijd stellen zij hun accommodatie (d.w.z. grote en kleine zaal en de kantine) ook ter beschikking aan derden. Het gaat daarbij om bijeenkomsten met een persoonlijk karakter zoals bruiloften, feesten en partijen. Ze houden geen direct verband met de kernactiviteiten van de beide hoofdgebruikers en hebben meestal een besloten karakter. De verruimde bedrijfsvoering wordt in het bestemmingsplan gefaciliteerd. De stichting heeft tevens verzocht om een geringe uitbreiding van het bouwvlak.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het bestemmingsplan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk.

Voor meer informatie, of om uw zienswijze op het bestemmingsplan, belt u Theo Driever, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 688.

Ede, 24 april 2013.

Naar boven