Logo Dordrecht
Milieueffectrapport Dijkversterking Eiland van Dordrecht Oost, Dordrecht

Overeenkomstig artikel 7.30, lid 1 Wet milieubeheer ligt met ingang van 25 april 2013 het Milieueffectrapport Dijkversterking Eiland van Dordrecht Oost gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het Milieueffectrapport is opgesteld ten behoeve van het bestemmingsplan ‘Dijkversterking Dordt-oost’, dat gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd.

Het milieueffectrapport ligt, samen met de stukken van het ontwerpbestemmingsplan, met ingang van 25 april 2013 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het rapport is (als bijlage bij het ontwerpbestemmingsplan) tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen .

Eenieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging (tot en met 5 juni 2013) bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het milieueffectrapport naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van “zienswijze MER Dijkversterking Dordt Oost”. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 29 mei 2013, een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoon: (078) 770 4899.

Naar boven