Logo Medemblik
Voorgenomen omgevingsvergunning (uitgebreid) droogwaterberging A7 en Westfrisiaweg te Wognum, Medemblik

Burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 van de Wabo:

  • Het aanleggen van een droogwaterberging in de noordoosthoek van de A7 en de Westfrisiaweg te Wognum.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 26 april 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van KCC Ruimte in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. De stukken kunnen worden ingezien tijdens de normale openingstijden. Een digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is te vinden op www.medemblik.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder omtrent de ontwerp omgevingsvergunning schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 45, 1687 ZG Wognum. Voor een mondelinge zienswijze vragen wij op tijd een afspraak te maken met het KCC Ruimte. Het KCC Ruimte is bereikbaar onder nummer (0229) 85 63 90.

Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail of telefonisch kan worden ingediend.

Naar boven