Logo Leiden
Ontwerp omgevingsvergunning fietspad Tuin van Noord, Leiden

Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden wordt bekend gemaakt dat de ontwerp omgevingsvergunning fietspad Tuin van Noord NL.IMRO.0546.PB00074-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, vanaf donderdag 17 januari tot en met donderdag 28 februari 2013 ter inzage ligt voor het indienen van zienswijzen. De ontwerp omgevingsvergunning betreft het aanleggen van een fietspad dat dient als verbinding tussen Leiden Noord en de Merenwijk. Het plan bestaat uit de aanleg van een fietspad door het volkstuinencomplex 'Ons Buiten', een brug over de Slaaghsloot en de daarbij behorende voorzieningen zoals lichtmasten, hekken en sloten. Het fietspad zal worden gerealiseerd vanaf het Ravenpad/ Kraaienpad met een aansluiting op het Joop Vervoornpad. De ontwerp omgevingsvergunning maakt deze ontwikkeling op de genoemde locatie mogelijk.

Ter inzage

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar op www.leiden.nl/ruimtelijkeordening en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een papieren versie ligt vanaf donderdag 17 januari tot en met donderdag 28 februari 2013 ter inzage:

  • in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur (donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.00-13.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (zowel schriftelijk als mondeling) op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 9100, 2300 PC Leiden. Een e-mail kunt u sturen naar: sleutel@leiden.nl onder vermelding van ‘zienswijze fietspad Tuin van Noord’. Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team ORO, tel. (071) 5165232.

Informatie

Nadere informatie bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. (071) 5165502, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven