Logo Nijmegen
Ontwerpomgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘Nijmegen Oud West – 12 (Waterstraat bouw 3 woningen)’, Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 16 mei 2012 een aanvraag om omgevingsvergunning ontvangen van Portaal voor het bouwen van 3 woningen.

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z12.003563

De bouwwerken worden geplaatst op het perceel Waterstraat 205, kadastraal bekend, gemeente Neerbosch, sectie A, nummers 2402, 2271.

Het betreft de volgende activiteiten:

  • A. Bouwen van een bouwwerk

  • B. Gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan of een Beheersverordening

Inzage

Met ingang van 25 april 2013 ligt het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken (tot en met woensdag 5 juni 2013) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

De aanvraag en het besluit (met bijbehorende stukken) kunt u inzien via Procedures online.

Daarnaast is het ontwerpbesluit te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak .

Zienswijze

Tot en met woensdag 5 juni 2013 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze geven op het ontwerpbesluit.

Uw schriftelijke zienswijze moet u sturen naar de Gemeente Nijmegen, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen. Hierbij dient u het zaaknummer te vermelden.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14024. Van een mondeling ingebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

De indiener van een zienswijze kan verzoeken dat zijn persoonlijke gegevens niet bekend worden gemaakt.

De aanvrager van de vergunning wordt in de gelegenheid gesteld te reageren op de ingebrachte zienswijzen. Deze worden betrokken bij het nemen van de beslissing op de aanvraag.

Als er geen zienswijzen worden ingediend, moet er binnen vier weken na afloop van de termijn van terinzagelegging een beslissing worden genomen op de aanvraag.

Naar boven