Logo De Bilt
Kennisgeving voornemen opstellen ruimtelijke plannen, De Bilt

Burgemeester en wethouders van De Bilt maken het voornemen bekend de volgende ruimtelijke plannen voor te bereiden:

  • Beheersverordening De Leijen – Jan Steenlaan 2013

    Het plangebied omvat globaal de woonwijk De Leijen in Bilthoven. De ontwikkeling van dit ruimtelijk plan vindt plaats in het kader van de actualisatie van bestemmingsplannen. Binnen dit plangebied is geen sprake van nieuwe ontwikkelingen, daarom wordt voor de actualisering gebruik gemaakt van het instrument: ‘de beheersverordening’.

  • Beheersverordening Kloosterpark 2013

    Het plangebied omvat globaal de woonwijk Kloosterpark, gelegen in het zuiden van de kern De Bilt. De ontwikkeling van dit ruimtelijk plan vindt plaats in het kader van de actualisatie van bestemmingsplannen. Binnen dit plangebied is geen sprake van nieuwe ontwikkelingen, daarom wordt voor de actualisering gebruik gemaakt van het instrument: ‘de beheersverordening’.

  • Beheersverordening Weltevreden-Heemstrakwartier 2013

    Het plangebied is gelegen in het zuidwesten van de kern De Bilt en wordt ontsloten door de Biltse Rading, Groenekanseweg, Buys Ballotweg, Burgemeester van Heemstrakwartier en Blauwkapelseweg. De ontwikkeling van dit ruimtelijk plan vindt plaats in het kader van de actualisatie van bestemmingsplannen. Binnen dit plangebied is geen sprake van nieuwe ontwikkelingen, daarom wordt voor de actualisering gebruik gemaakt van het instrument: ‘de beheersverordening’.

  • Uitwerkingsplan Oranjelaan naast 18 te Groenekan

    Het betreffende perceel is gelegen in het westen van de kern Groenekan en bevindt zich nabij de Rijksweg A27. In het vigerende bestemmingsplan ‘Groenekan 2009’ is een uitwerkingsbevoegdheid voor de gronden opgenomen. De eigenaar van de gronden heeft te kennen gegeven met de uitwerking van het bestemmingsplan te willen starten.

  • Bestemmingsplan Rembrandtlaan 2012

    Het plangebied is gelegen in de kern Bilthoven en wordt begrensd door de spoorlijn, de Jan Steenlaan, de Jan van Eijcklaan en de Rogier van der Weydenlaan. Het bestemmingsplan wordt opgesteld vanwege de ontwikkelingen in het nabijgelegen stationsgebied.

  • Bestemmingsplan Anthonie van Leeuwenhoeklaan e.o. 2013

    Het plangebied is gelegen ten zuiden van het gemeentehuis in de kern Bilthoven en wordt begrensd door de Soestdijkseweg Zuid, de Groenekanseweg en de 1e Brandenburgerweg. Het bestemmingsplan wordt opgesteld in het kader van de actualisering van bestemmingsplannen.

Doel kennisgeving

De bedoeling van deze kennisgeving is u te attenderen op mogelijke ontwikkelingen in uw omgeving.

Vervolgtraject

De fase voorafgaand aan de officiële procedure vangt aan met het ter inzage leggen van de voorontwerpplannen of conceptbeheersverordeningen. In deze fase wordt veelal een inloopavond georganiseerd en is het mogelijk om een inspraakreactie in te dienen.

De officiële procedure van de te vervaardigen ruimtelijke plannen vangt aan bij de ter inzage legging van het ontwerp. In de ontwerpfase is het mogelijk om een zienswijzenreactie in te dienen. Op dit moment liggen er nog geen stukken ter inzage en kunnen er geen zienswijzen worden ingediend.

De gemeente De Bilt publiceert de bekendmakingen te zijner tijd in de Biltse Courant, op de gemeentelijke website en de Staatscourant.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid & Strategie van de gemeente De Bilt via het algemene telefoonnummer (030) 228 94 11.

Naar boven