Logo Overijssel
Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Ossenwaard Bolwerksplas Deventer, Overijssel

Ontwerpbesluiten

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Deventer hebben vier vergunningaanvragen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ontvangen en zijn voornemens vergunning te verlenen voor:

  • vergroten van de Ossenwaard (sectie D-3194) te Deventer;

  • vergroten van een deel van de Bolwerksplas en de Ossenwaard (sectie D-3228) te Deventer;

  • vergroten van de Bolwerksplas (sectie D-2271) te Deventer;

  • kappen van 27 bomen bij de Ossenwaard (sectie D-3194) te Deventer.

De maatregelen maken deel uit van het programma Ruimte voor de Rivier. Op de voorbereiding en bekendmaking van deze besluiten is de provinciale coördinatieregeling van toepassing. Een ieder kan gedurende een periode van zes weken zienswijzen naar voren brengen over (een van) de ontwerpbesluiten. Voor deze besluiten geldt de Crisis- en herstelwet.

Waar en wanneer kunt u de ontwerpbesluiten inzien?

De ontwerpbesluiten en de bijbehorende stukken (inclusief de aanvragen) liggen met ingang van 25 april 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Deventer (Publiekszaken), Leeuwenbrug 81 te Deventer en het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 te Zwolle, op werkdagen van 9.00-17.00 uur.

Hoe kunt u uw zienswijze indienen?

Schriftelijk

U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: Gedeputeerde Staten van provincie Overijssel, t.a.v. mevr. mr. F.E.M. Broshuis, Postbus 10078, 8000 GB Zwolle. Desgewenst kunt u ook uw zienswijze rechtstreeks indienen bij het bevoegd gezag van het besluit waarop uw zienswijze betrekking heeft.

Mondeling

Indien u mondeling een zienswijze naar voren wil brengen, dient u dat binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te melden aan Floor Broshuis (telefoon 038 499 78 67). Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt verslag gemaakt.

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Alle zienswijzen worden doorgestuurd naar de desbetreffende bevoegd-gezaginstantie. De gemeente Deventer neemt de definitieve besluiten en betrekt daarbij de ingediende zienswijzen. Iedereen die een zienswijze heeft ingediend wordt geïnformeerd over wat daarmee is gedaan.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit en u belanghebbende bent.

Naar boven