Logo Wijchen
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijvenlijst Oost aanvulling 2013 en 2e aanvulling 2013, Havenweg (zuidwestzijde), Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat voor iedereen de ontwerpbestemmingsplannen Bedrijventerrein Oost aanvulling 2013 en 2e aanvulling 2013, Havenweg (zuidwestzijde) in het gemeentekantoor ter inzage liggen.

Het eerstgenoemde plan voorziet in de mogelijkheid twee kleine bedrijven voor de handel in gebruikte motorvoertuigen te vestigen waar nu een vrachtwagenparkeerplaats is en is tevens in een actualisering van de bedrijfsbestemming in de uiterste zuidwesthoek.

Het tweede plan voorziet in de mogelijkheid om een groothandel in oude metalen te vestigen. De plangebieden zijn gelegen aan de zuidwestzijde van de Havenweg ten noorden en noordwesten van het Sint Jorispad.

Ter inzage

De ontwerpbestemmingsplannen liggen met ingang van 25 april 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt op werkdagen van 8.30 -12.30 uur de ontwerpbestemmingsplannen inzien bij de consulenten Bouwen en Leefomgeving. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 – 19.30 uur inzien bij het Informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. De plannen zijn ook digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . De identificatienummers zijn: NL.IMRO.0296.BTOOaanvulling2013 en NL.IMRO.0296.BTOO2eaanvull2013 .

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerpbestemmingsplannen indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer 024 751 72 94.

Wijchen, 24 april 2013

Burgemeester en wethouders van Wijchen J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven