Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan Aa broek 5 Agelo, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken op basis van artikel 3.8 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat vanaf 26 april tot en met 7 juni 2013 voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan “ontwerpbestemmingsplan Aa broek 5 Agelo ” ter inzage ligt.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan maakt mogelijk dat in het voormalig kantoniersgebouw aan de Aa broek 5 te Agelo bronzen kunstwerken op een ambachtelijke manier worden gemaakt. De huidige bebouwing wordt hiervoor gebruikt en het bestemmingsplan biedt geen uitbreidingsmogelijkheden.

Hoe kunt u het plan bekijken?

Het ontwerpbestemmingsplan ligt bij de receptie in het gemeentehuis in Denekamp. U kunt dit bekijken vanaf 26 april 2013 tot en met 7 juni 2013 tijdens openingsuren.

U kunt het ontwerp ook hier bekijken.

Daarnaast kunt u het voorontwerp ook vinden op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1774.BUIBPAABROEK5AGELO-0301 .

De bronbestanden staan op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml .

Bent u het niet eens met het ontwerpbestemmingsplan?

Dan kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk danwel mondeling. Dit kunt u doen vanaf 26 april 2013 tot en met 7 juni 2013.

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de Gemeenteraad van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

  • Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Debbie Kluin van de afdeling Maatschappelijke Effecten. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0541-854100. Wij vragen u om minimaal 14 dagen voor het verstrijken van de eindtermijn een afspraak te maken. Zo voorkomt u dat u geen reactie meer kunt geven.

Hoe verloopt de procedure?

Indieners van zienswijzen worden in de gelegenheid gesteld hun zienswijze nader toe te lichten ten overstaan van een hoorcommissie, bestaande uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken verzoeken wij u dit bij uw schriftelijke of mondelinge zienswijze aan te geven.

De zienswijzen worden beantwoord in een reactienota. De gemeenteraad zal uiteindelijk het bestemmingsplan vaststellen. Enkele weken voor de raadsvergadering is er een voorbereidende commissie. Het is mogelijk om in te spreken tijdens deze voorbereidende commissie.

Naar boven