Logo Hattem
Bestemmingsplan ‘Schipsweg – Hilsdijk’, Hattem

De gemeenteraad van Hattem heeft op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening in zijn vergadering van 8 april 2013 besloten het bestemmingsplan “Schipsweg - Hilsdijk” niet vast te stellen.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan maakt de verplaatsing van een agrarisch bedrijf, een bedrijfswoning en een reguliere woning mogelijk van de Zuiderzeestraatweg naar de locatie hoek Schipsweg en Hilsdijk.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 24 april 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het stadhuis van de gemeente Hattem bij de balie Vergunningverlening en Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Het bestemmingsplan is als PDF te raadplegen op http://www.hattem.nl .

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen tegen dit besluit. U kunt gedurende de termijn van terinzagelegging van het besluit beroep instellen door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Als u beroep instelt blijft het besluit geldig. Wilt u dat het besluit wordt geschorst? Dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State indienen.

23 april 2013

Het college van de gemeente Hattem

Naar boven