Logo Nieuwkoop
Ontwerp wijzigingsplan Korteraar 2008 Wijzigingsgebied 6 (Tussen Korteraarseweg 29c en 31), Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, middels artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro), voornemen zijn om het bestemmingsplan Korteraar 2008 te wijzigen voor het perceel:

  • Tussen Korteraarseweg 29c en 31 te Korteraar. Met de planwijziging wordt invulling gegeven aan wijzigingsgebied 6, voor de realisatie van twee bouwvlakken voor twee vrijstaande woningen of een vrijstaande woning en twee half vrijstaande/geschakelde woningen.

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 25 april 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 te Nieuwveen. U kunt de planwijziging inclusief bijlagen ook bekijken op de website van de gemeente: www.nieuwkoop.nl

Zienswijzen

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze omtrent het wijzigen van het bestemmingsplan kenbaar maken. De uniforme openbare voorbereidingsprocedure is van toepassing. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA te Ter Aar. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 0172.

Naar boven