Logo Sint-Oedenrode
Ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum 2013’, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 25 april 2013 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Centrum 2013” voor eenieder ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan “Centrum 2013”

Bestemmingsplan “Centrum 2013” voorziet in de herziening van negen bestemmingsplannen. Het plangebied wordt in grote lijnen begrensd door de Dommel bij sportpark De Neul aan de noordzijde, de percelen aan de Hertog Hendrikstraat aan de zuidzijde, de percelen aan het Kofferen en de Boskantseweg aan de westzijde en de woningen aan de Corridor aan de oostzijde. Het is overwegend een consoliderend plan wat betekent dat er geen grootschalige, nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt worden.

Een belangrijke wijziging in het bestemmingsplan is de juridische vertaling van de voorgenomen aanwijzing van het beschermd dorpsgezicht voor de omgeving van de Markt. Voor de voorgenomen aanwijzing verwijzen wij naar de aparte publicatie op de gemeentelijke website en in de Mooi Rooi krant.

Inzage ontwerpbestemmingsplan Centrum 2013

In het kader van de zienswijzeprocedure liggen met ingang van donderdag 25 april 2013 gedurende zes weken ter inzage:

  • ontwerpbestemmingsplan “Centrum 2013” en bijbehorende stukken

Alle stukken zijn op de volgende locaties in te zien:

Zienswijze ontwerp bestemmingsplan Centrum 2013

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw L. Vulders of mevrouw Y. Meijkamp van het team ruimtelijke ordening, telefoonnummer: 0413-481357 / 355.

Naar boven