Logo Castricum
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen’, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan Bedrijventerreinen met plan-ID NL.IMRO.0383.BPC12Bedrijventrn-VS01 gewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 11 april 2013. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Het plangebied betreft de bedrijventerreinen Boekel, Castricummerwerf, Schulpstet en Heemstederweg. De plangrens van bedrijventerrein Boekel wordt aan de westzijde gevormd door de gemeentegrens met Heiloo, aan de noordzijde door de gemeentegrens met Alkmaar, aan de oostzijde door de gemeentegrens met Schermer en aan de zuidzijde door de Kanaalweg en de Boekel. Het plangebied van bedrijventerrein Castricummerwerf wordt aan de westzijde begrensd door de Beverwijkerstraatweg, aan de oostzijde door het spoor en aan de zuidzijde door de Oude Haarlemmerweg en de Castricummer Werf. Het plangebied van bedrijventerrein Schulpstet wordt aan de westzijde gevormd door de Van Haerlemlaan, aan de oostzijde door de spoorlijn en aan de noordzijde door de Van Haerlemlaan en het sportpark. De plangrens van bedrijventerrein Heemstederweg wordt aan de westzijde gevormd door het spoor, aan de noordzijde door de percelen Heemstederweg 14 tot en met 32 en aan de oostzijde door de Heemstederweg.

De wijzigingen bestaan uit het actualiseren en toevoegen van begrippen aan de planregels.

Het bestemmingsplan inclusief de nota zienswijzen en ambtshalve wijzigingen, het besluit tot vaststelling en alle bijlagen liggen vanaf 24 april 2013 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-ID NL.IMRO.0383.BPC12Bedrijventrn-VS01.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie: mevr. H. Goverde-Bruins en mevr. P. Drenth-Reus, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251

Castricum, 24 april 2013

Naar boven