Logo Hoogezand-Sappemeer
Ontwerp-omgevingsvergunningen Narcissenstraat, Popko Bielstraat en Dirk Bakkerstraat in Hoogezand, Hoogezand-Sappemeer

Burgemeester en wethouders van Hoogezand-Sappemeer maken bekend dat zij van plan zijn omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • het bouwen van 54 woningen aan de Narcissenstraat in Hoogezand;

  • het bouwen van 10 woningen aan de Popko Bielstraat en 6 woningen aan de Dirk Bakkerstraat in Hoogezand.

Hierbij wordt toepassing gegeven aan artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Inzage

De twee aanvragen, de ontwerp-omgevingsvergunningen en overige bijbehorende stukken liggen van 25 april 2013 tot en met 5 juni 2013 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis, Gorecht Oost 157 in Hoogezand.

De ontwerpbesluiten zijn ook digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘bestemmingsplannen’ en met de kenmerken NL.IMRO.0018.PB007Narcissenstr-20on en NL.IMRO.0018.PB008PBielstr-20on.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk of mondeling zienswijzen in te dienen over de ontwerp-omgevingsvergunningen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Hoogezand-Sappemeer, Posbus 75, 9600 AB Hoogezand. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (0598) 373567. In de zienswijze moet worden aangegeven over welke onderdelen van de ontwerpbesluiten de zienswijze betrekking heeft.

Alleen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend kunnen t.z.t. beroep instellen tegen de definitieve omgevingsvergunningen.

Naar boven