Logo Dalfsen
Verleende omgevingsvergunning ‘Schoolomgeving De Spiegel’, Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), voor het verleggen van de Brethouwerstraat in Dalfsen en het realiseren van extra parkeergelegenheid aansluitend op het terrein van basisschool De Spiegel. De provincie Overijssel heeft 25% BDU-infrasubsidie voor de uitvoering het project verleend. Het besluit is naar de aanvrager verzonden op 10 april 2013.

Er is één zienswijze tegen de ontwerp omgevingsvergunning ingediend. Deze heeft geen aanleiding tot aanpassingen gegeven. De omgevingsvergunning is ongewijzigd verleend. U kunt de verleende omgevingsvergunning inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend of redelijkerwijs niet in staat waren tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen op grond van artikel 8:1 van de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen. Beroep instellen kan binnen zes weken na datum van verzending (10 april) van het besluit bij de Rechtbank Overijssel (locatie Zwolle), sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen, kan degene die beroep instelt de voorzieningenrechter om een voorlopige voorziening (schorsing) vragen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd.

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 24 april 2013

Burgemeester en wethouders van Dalfsen

Naar boven