Logo Olst-Wijhe
Bestemmingsplan Rijksstraatweg 9 te Wijhe, Olst-Wijhe

De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 25 maart 2013 het bestemmingsplan Rijksstraatweg 9 te Wijhe ongewijzigd vastgesteld. Met het bestemmingsplan wordt mogelijk gemaakt dat er op dit perceel drie wooneenheden worden gerealiseerd.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 18 april 2013 tot en met 29 mei 2013 ter inzage bij ons klantcontactcentrum op de locaties in Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP20120037-0301 , is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl . De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/ .

Belanghebbenden die in de voorprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienzwijze te hebben ingediend, kunnen gedurende de termijn van zes weken beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Naar boven