Logo Venlo
Beschikking fase 1 (uitgebreide procedure) Sportlaan 6, kadastrale gemeente Belfeld, Venlo

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij voor de volgende aanvraag, een beschikking eerste fase verlenen met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a 3° Wabo, voorbereid met de uitgebreide procedure

Voor: Het oprichten van 1 woning

Locatie: Sportlaan 6, kadastrale gemeente Belfeld, sectie F, nummer 445

Registratie: 2011-0106

Soort: eerste fase

Inzage

De beschikking eerste fase en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 25 april 2013 tot en met woensdag 5 juni 2013 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 08.00 tot 20.00 uur in de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo, ter inzage. De bekendmaking van de beschikking eerste fase vindt tevens plaats in de Staatscourant, via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0983.PJB2012002SPORTLN-VA01 en de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder het kopje ‘omgevingsvergunningen’. De stukken kunnen op de gemeentelijke pagina als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor eventuele (bouw)-tekeningen.

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een belanghebbende, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, alsmede adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over de ontwerp-beschikking, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht gestelde eisen. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. De beschikking treedt in werking nadat ook de beschikking tweede fase is afgerond. Beschikking eerste en tweede fase tezamen vormen de omgevingsvergunning.

Hogere grenswaarde

Het college van burgemeester en wethouders heeft ten behoeve van bovengenoemd project een hogere grenswaarden als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) vastgesteld.

De beschikking tot het vaststellen van een hogere grenswaarden ligt eveneens met ingang van donderdag 25 april 2013 tot en met woensdag 5 juni 2013 gedurende zes weken op de hierboven vermelde wijze ter inzage.

Een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbesluit tijdig een zienswijze heeft ingediend alsmede een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze te hebben ingebracht, kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Naar boven