Amsterdam - Stadsdeel Nieuw-West
Kennisgeving Ontwerpbesluit hogere waarden krachtens de Wet geluidhinder in het kader van het bestemmingsplan Osdorpplein e.o., Amsterdam - Stadsdeel Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt overeenkomstig het bepaalde in hoofdstuk VIIIa van de Wet Geluidhinder bekend dat het ontwerpbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken in het kader van het bestemmingsplan Osdorpplein e.o. ter visie ligt voor zienswijzen.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Osdorpplein e.o. wordt begrensd door:

  • aan de noordzijde: Osdorpergracht

  • aan de westzijde: de Hoekenesgracht

  • aan de zuidzijde: de Pieter Calandlaan

Uit het akoestisch onderzoek is gebleken dat door weg- en tramverkeer op diverse locaties in het plangebied de voorkeursgrenswaarden voor weg- en tramverkeer worden overschreden. Het ontwerpbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, van donderdag 25 april 2013 tot en met woensdag 5 juni 2013, ter visie op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, Plein ’40 – ’45 nr. 1 en Pieter Calandlaan 1, van 09.00 tot 16:00 uur.

Zienswijzen ontwerpbesluit hogere waarden

Een belanghebbende kan gedurende de termijn van tervisielegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen bij de het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar mw. mr. S. Akgün, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbesluit hogere waarden bestemmingsplan Osdorpplein e.o.’). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via telefoonnummer 14 020 een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Amsterdam, 24 april 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West A. Baâdoud, voorzitter

J. Goedhart, secretaris

Naar boven