Logo Velsen
Omgevingsvergunning – uitgebreide procedure, Velserduinweg 248 te IJmuiden, realiseren appartement en winkel op begane grond, Velsen

Burgemeester en wethouders van Velsen hebben op 12 april 2013 voor het onderstaande project een omgevingsvergunning verleend. Het besluit met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 19 april 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, gemeente Velsen, Dudokplein 1 te IJmuiden. Tevens is het besluit in te zien www.velsen.nl via het menu bekendmakingen/downloads omgevingsvergunning en via www.ruimtelijkeplannen.nl. onder NL.IMRO.0453.OM0011VELSERDUINW1-R001.

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunning en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij dat daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen tegen dit besluit binnen een termijn van 6 weken met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Tevens kunnen zij de president van de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat ook beroep is ingesteld (de datum van vergunningverlening is tussen haakjes vermeld). Het betreft:

Velserduinweg 248 te IJmuiden, realiseren appartement en winkel op begane grond (11.000677)

Naar boven