Logo Coevorden
Voornemen verlening omgevingsvergunning met verklaring van geen bedenkingen ’t Haantje 66 in ’t Haantje, Coevorden

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor het slopen en nieuwbouwen van een pluimveestal op het perceel ’t Haantje 66 in ‘t Haantje. Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven op 9 april 2013. Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

De ontwerp-omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen van dinsdag 23 april 2013 tot en met maandag 3 juni 2013 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

Een ieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen in zijn/haar belang te worden getroffen kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Naar boven