Logo Muiden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Herengracht 76 te Muiden’, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Herengracht 76 te Muiden vanaf 18 april 2013 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ingevolge een uitspraak van de Raad van State dient de gemeenteraad wonen op het perceel Herengracht 76 te Muiden toe te staan. Aanvullend op deze uitspraak wordt de bestaande bestemming ‘Bedrijf’ gewijzigd in een bestemming ‘Gemengd’ met horeca categorie 1 en 2, uitgezonderd afhaalservices.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft eerder ter inzage gelegen. Omdat er een wijziging in het ontwerpbestemmingsplan is gemaakt en de eerste publicatie onduidelijk was, wordt dit ontwerpbestemmingsplan nogmaals ter inzage gelegd. Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Wij wijzen u erop dat een eerder ingediende zienswijze niet geldt als zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan.

Een zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze (0294) 210210. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds- en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Naar boven