Logo Binnenmaas
Ontwerpbestemmingsplan ‘Leidingtracé Blaaksedijk-Reedijk, ten behoeve van de mijnbouwlocatie Blaaksedijk gelegen aan de Reedijk in Heinenoord’, Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Leidingtracé Blaaksedijk-Reedijk, ten behoeve van de mijnbouwlocatie Blaaksedijk gelegen aan de Reedijk in Heinenoord’ vanaf maandag 22 april 2013 voor een periode van 6 weken ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de aanleg van een tracé van de aardgastransportleiding tussen de mijnbouwlocatie ‘Reedijk’ gelegen aan de Buijensweg in Mijnsheerenland en de mijnbouwlocatie ‘Blaaksedijk, gelegen aan de Reedijk in Heinenoord’.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen vanaf maandag 22 april 2013 ingezien worden in het gemeentehuis op het adres Sportlaan 22 in Maasdam. Op maandag en woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 en op dinsdag van 8.00 tot 20.00 uur. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder actueel/ter inzage en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘NL.IMRO.0585.BPMHLDReedijknamLT-ON01 ’.

Een ieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw I. Voogt, bereikbaar via telefoonnummer 078 – 676 44 33. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Binnenmaas, 19 april 2013

Naar boven